У Києві на території стадіону знайшли тіло зарізаного чоловіка: підозрюваного у вбивстві розшукав пес

У Києві на території стадіону знайшли тіло зарізаного чоловіка: підозрюваного у вбивстві розшукав пес

У Дарницькому районі столиці на території стадіону по вулиці Привокзальна знайшли тіло чоловіка з ножовими пораненнями.

На спецлінію 102 повідомлення про вбитого надійшло від медиків. На місце події прибула слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції, судово-медичний експерт та кінологи зі службовою німецькою вівчаркою на кличку Уран. Передає Інформатор з посиланням на нацполіцію Києва.

Співробітники поліції встановили особу загиблого – це 45-річний місцевий житель. Крім того, поруч із ним було виявлено знаряддя злочину – ніж, який слідчі вилучили та направили на експертизу.

Службовий собака Уран взяв слід імовірного вбивці та за декілька сотень метрів від місця події привів правоохоронців до бомбосховища, у якому переховувався фігурант.

Поліцейські встановили, що між чоловіками стався словесний конфлікт, внаслідок якого фігурант два рази вдарив опонента у живіт ножем. Від тяжких поранень чоловік загинув на місці події до приїзду лікарів, яких викликали очевидці події.

Фігурантом виявився 43-річний уродженець Житомирської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення наркозлочину та наразі постійного місця проживання у столиці не має. Слідчі територіального підрозділу затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі за процесуального погодження із Дарницькою окружною прокуратурою слідчі оголосили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. На час досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

У Києві на території стадіону знайшли тіло зарізаного чоловіка: підозрюваного у вбивстві розшукав пес 1
У Києві на території стадіону знайшли тіло зарізаного чоловіка: підозрюваного у вбивстві розшукав пес 2
У Києві на території стадіону знайшли тіло зарізаного чоловіка: підозрюваного у вбивстві розшукав пес 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі — ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.