Кращі бюджетні смарт-годинники

Кращі бюджетні смарт-годинники

Зі смарт-годинника зручно переглядати повідомлення зі смартфона, контролювати фізичну активність та параметри здоров'я, а також відповідати на вхідні дзвінки. Експерти компанії «Дека» підготували топ бюджетних смарт-годиників , серед яких ви знайдете моделі для плавання та для бігу, з GPS та іншими навігаційними системами, з NFC для безконтактної оплати, з функцією розмови, для Айфона та на Андроїд.

Огляд бюджетних смарт-годинників

Galaxy Watch 4

Функціональні, просунуті, універсальні смарт-годинники чудово справляються з роллю повсякденних гаджетів для прихильників активного способу життя. Стабільно та швидко працюють завдяки потужному процесору Exynos W920, підтримують бездротову зарядку та оплату через NFC, а також з високою точністю вимірюють пульс, тиск, дихання та інші параметри.

Garmin Instinct

Недорогий смарт-годинник у удароміцному вологозахищеному корпусі, що відповідає американським військовим стандартам. Підходять для плавання та занять дайвінгом, підтримують протокол ATN+ для точної навігації та працюють до 14 днів у звичайному режимі. Вміють моніторити частоту пульсу, фізичну активність та контролювати рівень стресу.

Кращі бюджетні смарт-годинники 1

Huawei Watch GT 2

Спортивний смарт-годинник з базовим вологозахистом і гарною автономністю: працює до двох тижнів при активному використанні. Тут є 16 видів тренувань, інструменти оцінки якості сну, частоти пульсу та сатурації, а також функція дзвінків.

Garmin Vivomove 3

Поєднують у собі класичний дизайн і просунуті смарт-функції. У режимі звичайного годинника працює до 12 днів на одному заряді, підтримує навігацію GPS. Є передзавантажені профілі для різних фізичних активностей, моніторинг здоров'я користувача 24/7 та інструмент оцінки водного балансу.

Garmin Vivoactive 4S

Смарт-годинник для тих, хто слідкує за своїм здоров'ям. Оснащені датчиком вимірювання тиску , частоти пульсу, засвоєння організмом кисню, інструментами аналізу якості сну, відстеження менструального циклу, фізичних навантажень, водного балансу. Можна активувати лише необхідні параметри, щоб збільшити час автономної роботи.

Zeblaze Thor 5

Недорогий смарт-годинник з гідною якістю фото- та відеозйомки. Швидку роботу та обробку зображень забезпечують відразу два потужні процесори та 2 Гб ОЗУ. Можна завантажити Google Play з величезним вибором програм. Точно визначає розташування за допомогою трьох систем навігації.

Кращі бюджетні смарт-годинники 2

Який бюджетний смарт-годинник вибрати і на що звертати увагу?

Враховуйте ці критерії, коли робите порівняння різних моделей і вибираєте найкращі смарт-години з бюджетних: потужність процесора та обсяг ОЗП, ємність батареї, наявність NFC для безконтактних платежів, захист корпусу, спортивні програми, функції контролю здоров'я. Дитячий годинник, на відміну від чоловічих і жіночих, підтримує непомітний запис звуків і може обмежувати прийом дзвінків з незнайомих номерів.

Завітайте до магазину ДЕКА — і ми запропонуємо найкращі недорогі смарт-години відповідно до ваших вимог.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.