У Києві на вокзалі проведуть фотосесію за донат: хто і коли

У Києві на вокзалі проведуть фотосесію за донат: хто і коли

У вівторок, 28 березня, з 12:00 до 17:00 українська фотографка-портретистка зі світовим ім'ям Катя Кондратьєва буде знімати портрети на залізничному вокзалі Київ-Пасажирський за донат. 

Про це розповідає Інформатор з посиланням на анонс події у акаунті фотографки в Instagram.

Портрети будуть робити за донат, а зібрані гроші фотографка передасть  на «Залізну родину» (фонд допомоги сім’ям загиблих і поранених на війні залізничників) та проект «Птахи» благодійного фонду «Відчуй» (на тактичну та цивільну медицину на деокупованих територіях).

"Київський вокзал зіграв історичну роль в житті багатьох з нас. І я навіть не могла уявити іншої локації для того, щоб зафіксувати зміни, які читаються по очах. Я з нетерпінням чекаю на можливість зробити глибокі портрети кожному, хто завітає. Мої мужні і сміливі люди, пишаюся кожним з вас. Приходьте фіксувати цей момент вашої особистої історії. І обійматися", - написала Катя Кондратьєва.

Глибокі портрети у правильному історичному місці з дуже хорошою метою — це варто не пропустити!

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от KATE KONDRATIEVA (@kate_kondratieva)

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти у Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.