У Києві жінка з немовлям жила у землянці: дитину вилучили правоохоронці

У Києві жінка з немовлям жила у землянці: дитину вилучили правоохоронці

На столичному Печерську жінка разом з 5-місячною дитиною проживала у жахливих умовах. Правоохоронці, дізнавшись про це, вилучили немовля. Профільні служби передали хлопчика до медичного закладу, згодом буде прийнято рішення щодо подальшої долі його і матері.

До Печерського районного у місті Києві центру соціальних служб надійшов анонімний дзвінок про те, що на вулиці Бойчука дитину виховують в умовах антисанітарії. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

За вказаною адресою правоохоронці виявили закинуту недобудову з непридатними для проживання умовами: бруд, антисанітарія та відсутність будь-яких комунікацій. У приміщенні проживала 36-річна жінка із 5-місячним хлопчиком.

У зв’язку з безпосередньою загрозою для життя та здоров’я немовляти поліцейські спільно із спецслужбами передали дитину під нагляд лікарям.

Нині хлопчик знаходяться у медзакладі, де його життю та здоров’ю нічого не загрожує, а з матір’ю спілкуються соцпрацівники та правоохоронці. Подальшу долю дитини та матері вирішуватимуть соціальні служби.

У Києві жінка з немовлям жила у землянці: дитину вилучили правоохоронці 1
У Києві жінка з немовлям жила у землянці: дитину вилучили правоохоронці 2
У Києві жінка з немовлям жила у землянці: дитину вилучили правоохоронці 3
У Києві жінка з немовлям жила у землянці: дитину вилучили правоохоронці 4

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.