Де у Києві оновити гардероб: українські бренди представлять нові весняні колекції на маркеті “Всі. Свої”

Де у Києві оновити гардероб: українські бренди представлять нові весняні колекції на маркеті “Всі. Свої”

Понад 150 українських виробників презентують нові колекції 18–19 березня на Десятинній, 12. А також — не забудуть прихопити свої бестселери.

Команда Всі. Свої захоплюється локальними брендами і збирає їх в одному місці на маркеті «Нові колекції», передає Інформатор. Відтак гості зможуть побачити та придбати речі, що мають особливу історію та сенси. Адже створенні попри небезпеки, труднощі та перебої з електропостачанням.

Що шукати на маркеті

Подія збере понад 150 українських брендів, які на чотирьох поверхах представлять одяг, взуття, прикраси та аксесуари. Нові колекції покажуть майже всі резиденти: будуть пальта, сукні, спідниці, куртки, трикотажні костюми, футболки, світшоти. Також можна буде придбати і товари з попередніх колекцій: трикотаж, пальта, верхній одяг, сумки та взуття, прикраси, сукні, одяг з патріотичною символікою.

  • На −1 поверсі шукайте жіночий одяг.
  • −2 поверх займуть виробники взуття, сумок, аксесуарів, прикрас, білизни.
  • На −3 поверсі буде жіночий та чоловічий одяг.
  • На 1а розташується поп-ап стор «ВільнаЯ» з лімітованими колекціями українських дизайнерів.

А ще — шукайте на локації понад 15 нових брендів, які вперше візьмуть участь у маркеті: це гарна нагода відкрити для себе улюбленого виробника та ще раз закохатися в українське.

Не забувайте, що на терасі −1 поверху традиційно розташується фудкорт, а у фойє — кав’ярня: там гості зможуть перекусити, випити каву чи гарячі напої.

Безпека

Проведення маркету в умовах воєнного стану вимагає дотримання певних правил. Задля безпеки гостей маркету:

  1. Якщо оголосять повітряну тривогу, маркет буде призупинений до її відбою.
  2. Під час тривоги організатори попросять гостей покинути маркет і перейти в найближче укриття: на локації можна отримати інформацію про найближче сховище.
  3. Маркет знову відчинить двері для відвідувачів після оголошення відбою тривоги.

Що? Де? Коли?

Маркет «Нові колекції» відбудеться 18–19 березня у Києві, на Десятинній, 12. Маркет працюватиме з 10:00 до 19:00 години. Вхід вільний.

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.