Bolt відкриває сезон електросамокатів 2023: як працюватиме

Bolt відкриває сезон електросамокатів 2023: як працюватиме

Після зимової перерви сервіс прокату електросамокатів Bolt відновив роботу в Києві. З 17 березня електричні самокати Bolt з'являться на столиці.

Наразі сервіс активний у Києві, Львові та Чернівцях, а з 17 березня 2023 року запрацює в Івано-Франківську та ще через декілька днів у Вінниці. Розповіли Інформатору у прес-службі компанії.

«У 2023 році, попри воєнний стан, ми продовжуємо надавати послуги оренди електросамокатів у різних містах України та розширювати нашу присутність у країні. Протягом останніх кількох років самокати вже стали невіддільною частиною міської інфраструктури України, адже це легкий мобільний транспорт, який полегшує логістику в містах та економить час, витрачений на дорогу. Ми робимо все можливе, щоб цього року якнайбільше людей змогли скористатися сервісом оренди електросамокатів у різних містах», – зазначив керівник напряму з розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні Антон Мілка.

Оренда самокатів буде недоступною під час комендантської години.

Після запуску сервісу оренди в Івано-Франківську та Вінниці діятимуть такі тарифи: 9 грн за розблокування та 2,9 грн/хв.

Всі новини громадські автобуси, тролейбуси та трамваї в розділі— ТРАНСПОРТ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.