Вибухові подарунки для окупантів від прикордонників на бахмутському напрямку

Вибухові подарунки для окупантів від прикордонників на бахмутському напрямку

Українські прикордонники в околицях Бахмута за допомогою дронів доставляють російським загарбникам вибухові сюрпризи прямісінько в окопи зі сміття. Відео роботи дрона поділився на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Голик.

“Окупанти закопалися в нашу землю, замаскувалися по щілинах поміж свого сміття. Але прикордонники знаходять ворога та доставляють йому «подарунки». У цьому їм допомагає безпілотник Mavic 3. Один з тих, що відправили їм ми”, — написав волонтер.

Дрони і досі лишаються одним з найнеобхідніших інструментів в роботі для наших військових, зазначає Юрій Голик. Саме тому він разом з волонтером та спортесменом Сергієм Стаховським регулярно передають БПЛА різним бригадам та підрозділам ЗСУ, від яких отримують запити.

Одну з останніх партій Mavic 3 волонтери  відправили до бійців 3-ї бригади оперативного призначення НГУ ім. полковника Петра Болбочана, яка працює в Донецькій та Луганській областях, а наразі виконує бойові задачі в Бахмуті.

Вибухові подарунки для окупантів від прикордонників на бахмутському напрямку 1
Вибухові подарунки для окупантів від прикордонників на бахмутському напрямку 2

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.