У Києві не планують ліквідовувати пішохідну зону на Бессарабці: реакція влади

У Києві не планують ліквідовувати пішохідну зону на Бессарабці: реакція влади

Дням по ЗМІ та соцмережам пронісся меседж, що начебто вулиця Бассейна на Бессарабці знов стане проїжджою частиною. Але мерія відреагувала на цю інформацію та повідомила, що пішохідну зону біля Бессарабської площі не планують ліквідовувати.

Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор, передає Інформатор.

Він наголосив, що наразі тривають обговорення щодо ефективної організації дорожнього руху в центрі міста.

«Зараз, в умовах воєнного стану, обмежено рух транспортних засобів вулицею Грушевського та на низці прилеглих вулиць поблизу державних установ. Тож транспортний потік автівок, які рухаються з бульвару Тараса Шевченка та вулиці Хрещатик у напрямку вулиці Басейної та бульвару Лесі Українки, суттєво збільшився. Ліквідовувати пішохідну зону та відкривати Бессарабську площу для руху автомобілів наразі не планується», – запевнив Руслан Кандибор і закликав журналістів не поширювати неперевірену інформацію.

Він також додав, що наразі місто продовжує працювати над упорядкуванням паркування в місті, зокрема і біля Бессарабської площі.

У Києві не планують ліквідовувати пішохідну зону на Бессарабці: реакція влади 1
У Києві не планують ліквідовувати пішохідну зону на Бессарабці: реакція влади 2

Всі новини громадські автобуси, тролейбуси та трамваї в розділі— ТРАНСПОРТ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.