Пакети сміття, бруд, розкиданий одяг: у Києві поліцейські забрали новонароджену дитину з квартири "плюшкінів"

Пакети сміття, бруд, розкиданий одяг: у Києві поліцейські забрали новонароджену дитину з квартири "плюшкінів"

У Голосіївському районі ювенальні поліцейські та соцпрацівники вилучили з неблагополучної родини новонароджену дівчинку. Пакети сміття, бруд, розкиданий одяг, недопалки: в таких умовах проживала дитина. Дівчинку негайно забрали до медичного закладу на обстеження.

Днями до поліції Києва надійшло повідомлення від медичного закладу Голосіївського району про те, що 21 лютого була виписана жінка з новонародженою дитиною, яка проживає на вулиці Ломоносова. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Однак надалі під час проведення медичного патронажу матір перестала відповідати на телефонні дзвінки та двері своєї квартири не відчиняла. Перевірити стан матері та дитини виїхали поліцейські на місце їх проживання.

За адресою поліцейські виявили занедбану оселю із непридатними та жахливими для проживання немовляти умовами: розкидане сміття, яке закривало повністю прохід у квартиру, брудні речі, сморід, таргани та відсутність комунікацій.

Маленьку дівчинку, якій всього два тижні, правоохоронці забрали у зв’язку з безпосередньою загрозою для життя та здоров’я і помістили під нагляд лікарів.

На матір поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей.

Наразі вирішується питання щодо позбавлення її батьківських прав. Подальшу долю дитини визначать соцслужба.

Пакети сміття, бруд, розкиданий одяг: у Києві поліцейські забрали новонароджену дитину з квартири "плюшкінів" 1
Пакети сміття, бруд, розкиданий одяг: у Києві поліцейські забрали новонароджену дитину з квартири "плюшкінів" 2
Пакети сміття, бруд, розкиданий одяг: у Києві поліцейські забрали новонароджену дитину з квартири "плюшкінів" 3

Пакети сміття, бруд, розкиданий одяг: у Києві поліцейські забрали новонароджену дитину з квартири "плюшкінів" 4

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.