Зірка серіалу "Вікінги" Кетрін Винник стала амбасадоркою фандрейзингової платформи UNITED24  

Зірка серіалу "Вікінги" Кетрін Винник стала амбасадоркою фандрейзингової платформи UNITED24  

Зірка «Вікінгів», акторка, режисерка та продюсерка Кетрін Винник стала першою амбасадоркою UNITED24 з Канади. До партнерів UNITED24 також долучився її благодійний фонд The Winnick Foundation.

Канадка українського походження, Винник зосередиться на програмі «Відбудова України», яка допоможе відновлювати будинки у зруйнованих війною областях.  Передає Інформатор.

«Дім — це місце, де сім’я збирається разом. Де розділяють любов і де народжуються спогади. Програма відбудови України відновить не лише домівки, а й збере родини знов», — говорить вона про нинішню діяльність The Winnick Foundation. 

The Winnick Foundation була заснована для допомоги жінкам і дітям у всьому світі. Але після початку повномасштабного вторгнення росії у 2022 році фундація спрямувала зусилля на подолання гуманітарної кризи в Україні. Це привернуло увагу Президента Володимира Зеленського, який минулого року запросив Кетрін Винник до Києва на святкування 31-ї річниці Незалежності України. Під час нещодавнього відеодзвінка вони обговорили деталі співпраці, зокрема те, як The Winnick Foundation у партнерстві з UNITED24 може покращити життя українців, які втратили свої домівки внаслідок російських обстрілів.

«Дуже дякую, що ви з нами. Ми вдячні, що ви вирішили стати амбасадором UNITED24, і стали першою амбасадоркою UNITED24 з Канади, з якою нас багато пов’язує», — сказав Володимир Зеленський.

Кетрін Винник (Катерина Винницька) походить з канадсько-української сім'ї. Її батьки — українські емігранти, які 1944 року, рятуючись від радянської влади, перебралися спочатку до Німеччини, а згодом, 1949 року, оселилися у Торонто, в Канаді. 

Акторка, яка зараз знімається у популярному шоу BIG SKY на телеканалі ABC, активно підтримувала Україну з 2014 року.

«Я пишаюсь своїм українським корінням і вважаю своїм обов’язком і справою честі робити все, що в моїх силах, аби допомогти народу України», — сказала Кетрін Винник.

Зірка серіалу "Вікінги" Кетрін Винник стала амбасадоркою фандрейзингової платформи UNITED24   1

Підтримати напрям «Відбудова України»: https://donorbox.org/winnick 

Про UNITED24

Ініційована Президентом України фандрейзингова платформа та основне вікно збору пожертв на підтримку України. За 9 місяців роботи фандрейзингової платформи UNITED24 завдяки пожертвам з більш ніж 110 країн зібрано понад 287 млн доларів. Серед амбасадорів UNITED24 —  Лієв Шрайбер та зірка “Зоряних війн” Марк Геміллгурт Imagine Dragons, співачка та акторка Барбра Стрейзанд, астронавт Скотт Келлі, та професор історії Єльського університету Тімоті Снайдер, артдиректор Balenciaga Демна, режисер Мішель Азанавічус, кантрі-співак Бред Пейслі, видатні українські спортсмени Еліна Світоліна, Андрій Шевченко та Олександр Усик.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.