Погода у березні 2023: перший місяць весни у Києві буде теплим, але зі снігом

Погода у березні 2023: перший місяць весни у Києві буде теплим, але зі снігом

Березень 2023, згідно з прогнозами метеорологів, буде майже типовим для нашої широти. За даними синоптиків, середня місячна температура передбачається 2-7° тепла, що на 2 градуси вище за норму.

Інформатор зібрав прогнози від українських метеорологів на перший місяць весни.

Згідно з даними gismeteo.ua, у Києві протягом березня буде переважно тепла погода. У 20-х числах місяця температура повітря очікується до +14 градусів тепла. Тільки протягом 11 днів стовпчики термометрів опустяться до мінусової температури, і то - тільки вночі. Мінусова температура вдень очікується лише 10 березня - до мінус 2 градусів, саме тоді й прогнозують снігопади.

Всього з 31 дня місяця - тільки 13 днів очікуються опади. З яких - тільки день зі снігом, 7 днів - з мокрим снігом, та 5  - дощі. У інші дні переважатиме подекуди хмарна та хмарна погода.

Погода у березні 2023: перший місяць весни у Києві буде теплим, але зі снігом 1

За даними meteoprog.com, березень цього року почнеться з температури +2...3 градусів у денний час та й від -3 градусів вночі. Значне потепління очікується у 20-х числах цього місяця. Тоді вдень стовпчики термометрів підійматимуться до +8...9 градусів, а вночі падатиме до 0..+2.

Погода у березні 2023: перший місяць весни у Києві буде теплим, але зі снігом 2

Всі новини про погоду, циклони та температурні рекорди в Києві - розділі ПОГОДА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.