Показувала свої статеві органи, катувала та морила голодом: на Київщині мати зі своїм співмешканцем ґвалтували дітей

Показувала свої статеві органи, катувала та морила голодом: на Київщині мати зі своїм співмешканцем ґвалтували дітей

29-річна мешканка Броварщини спільно зі своїм цивільним чоловіком протягом тривалого часу здійснювали фізичне, психологічне та сексуальне насильство над своїми маленькими дітьми. 

Сама мати демонструвала свої статеві органи та вчиняла над дітьми сексуальне насильство неприроднім способом. Про це розповіли в поліції Київської області, передає Інформатор.

Хлопчики віком 11 і 5 років та 3-річна дівчинка проживали в жахливих антисанітарних умовах, недоїдали, ходили оголеними в квартирі.

Зловмисниця разом із співмешканцем катувала дітей та погрожувала їм вбивством, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння. Жінка, ставила дітей на коліна, принижувала, залякувала.

Наразі дітей вилучено із родини, і вони знаходяться під опікою патронатних служб.

За даним фактом слідчі повідомили зловмисникам про підозру [126-1, ч.2 ст. 127, ч.1 ст. 129, ч.3 ст. 149, ч. 4, 5 ст. 152, ч.4 ст.153, ч.2 ст. 156, ст. 166 ККУ].

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.