На Київщині ВАЗ вилетів з дороги та зупинився у дереві: загинув неповнолітній хлопець

На Київщині ВАЗ вилетів з дороги та зупинився у дереві: загинув неповнолітній хлопець

Поліцейські Київщини розслідують обставини смертельної аварії між селами Блідча та Леонівка Іванківської громади. У ДТП загинув неповнолітній.

26 лютого, близько 4 години ранку, між селами Блідча та Леонівка Іванківської громади трапилася смертельна аварія. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

За попередньою інформацією, 19-річний водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

В результаті аварії загинув 17-річний пасажир. Водій та інші три пасажири отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.

Поліцейські Вишгородського управління поліції Київщини вкотре звертається до водіїв бути обачними під час руху та не порушувати комендантську годину. Враховуйте стан покриття, дорожню обстановку та дотримуйтеся швидкісного режиму.

На Київщині ВАЗ вилетів з дороги та зупинився у дереві: загинув неповнолітній хлопець 1
На Київщині ВАЗ вилетів з дороги та зупинився у дереві: загинув неповнолітній хлопець 2
На Київщині ВАЗ вилетів з дороги та зупинився у дереві: загинув неповнолітній хлопець 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.