Як жив Київ у тижні перед широкомасштабним вторгненням росії та захищався у перші дні війни: відео

Як жив Київ у тижні перед широкомасштабним вторгненням росії та захищався у перші дні війни: відео

У п'ятницю, 24 лютого, Віталій Кличко нагадав у відео, якими були тижні перед широкомасштабним вторгненням росії та перші дні війни у столиці.

Мер Києва у річницю початку широмасштабного наступу росії на Україну опублікував відео у своєму Telegram-каналі та показав, якими були тижні перед широкомасштабним наступом та перші дні війни, передає Інформатор.

«Рік ми живемо у новій реальності. Трагічній і психологічно виснажливій. Але ми боремося, віримо в себе і в свою країну. Тому все подолаємо і переможемо. Рік тому розв’язання росією цієї варварської війни більшості

українців здавалося нереальним. Але столиця готувалась до можливого наступу. Добровольці, які стали до лав територіальної оборони, наші військові допомогли захистити і втримати столицю. Критична інфраструктура міста працювала попри обстріли та реальну загрозу вуличних боїв. Лікарні приймали поранених з передмість, де точились запеклі бої. Працювали продуктові магазини та комунальні аптеки. Бізнес та небайдужі кияни надавали підтримку тим, хто її потребував», – підкреслив Віталій Кличко.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.