На Київщині чоловік вистрибнув із вікна 10-го поверху

На Київщині чоловік вистрибнув із вікна 10-го поверху

У місті Буча чоловік вкоротив собі віку, вистрибнувши з 10 поверху багатоповерхівки. Обставини трагічного випадку з'ясовують слідчі.

22 лютого, близько 19 години, до поліції зателефонували очевидці та повідомили про те, що невідомий чоловік випав із вікна багатоповерхівки на піддашок під’їзду. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

Слідчо-оперативна група Бучанського управління поліції Київщини встановила, що загиблий – 32-річний чоловік напередодні винайняв житло в даному будинку. За попередніми даними, він у квартирі знаходився один: двері були зачині зсередини, обстановка кімнати не була порушена.

Слідчі з‘ясували, що чоловік вистрибнув з балкону. Для встановлення остаточних причин смерті тіло загиблого скерували на судово-медичну експертизу.

За фактом вчинення самогубства [cт. 115 ККУ] слідчі проводять досудове розслідування.

На Київщині чоловік вистрибнув із вікна 10-го поверху 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.