У Києві водіїв просять не паркуватися на узбіччях доріг

У Києві водіїв просять не паркуватися на узбіччях доріг

Уночі і зранку 6 лютого столицю продовжує засипати снігом. Дороги й тротуари міста розчищали від снігу та обробляли протиожеледними засобами 253 одиниці спецтехніки.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на КК «Київавтодор».

На зупинках громадського транспорту, сходах, пішохідних містках, острівках безпеки, вузьких пішохідних доріжках, де техніка не мала змоги проїхати, працювали  152 працівника у складі 25 бригад із ручного прибирання. Протягом дня їхню кількість буде збільшено.

Окрім цього, прибудинкові території і зелені зони розчищають від снігу 3 600 працівників і 103 одиниці спецтехніки керуючих компаній, а також 800 осіб і 72 одиниці техніки «зеленбудів». Наразі прибирання й протиожеледна обробка доріг продовжуються.

«Київавтодор» закликає водіїв, за можливості, надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби. А також не паркувати машини на узбіччях доріг, щоб не заважати дорожникам оперативно розчищати сніг.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.