У Києві карета швидкої, що перевозила хворого, влетіла в Opel та перекинулась

У Києві карета швидкої, що перевозила хворого, влетіла в Opel та перекинулась

ДТП сталась на проспекті Миру, що у Дніпровському районі Києва. Швидка рухалась із увімкненими проблисковими маячками на червоний сигнал світлофору. За попередньою інформацією, водій легковика не надав перевагу в русі кареті швидкої.

У неділю, 5 лютого, о 11:06 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на проспекті Миру, що у Дніпровському районі Києва. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel не надав перевагу в русі кареті швидкої, яка рухалась із увімкненими проблисковими маячками на червоний сигнал світлофору. У результаті зіткнення спецтранспорт перекинувся, а його водій отримав тілесні ушкодження. Водієві «швидкої» медики надали допомогу на місці. Також встановлено, що внаслідок автопригоди постраждала фельдшер медичної бригади, яку з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу.

Особу, транспортування якої здійснювала карета швидкої, негайно передали медикам, які приїхали на виклик. Внаслідок ДТП водій легковика не постраждав.

Подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського управління поліції. Після встановлення всіх обставин їй буде надана правова кваліфікація.

У Києві карета швидкої, що перевозила хворого, влетіла в Opel та перекинулась 1
У Києві карета швидкої, що перевозила хворого, влетіла в Opel та перекинулась 2
У Києві карета швидкої, що перевозила хворого, влетіла в Opel та перекинулась 3
У Києві карета швидкої, що перевозила хворого, влетіла в Opel та перекинулась 4

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.