Київ отримав ще 4 потужних генератори для роботи котелень та потреб військових

Київ отримав ще 4 потужних генератори для роботи котелень та потреб військових

Влада Києва продовжує зміцнювати теплоенергетичний комплекс на випадок надзвичайних ситуацій. Триває співпраця Києва з іноземними партнерами, які допомагають технічно, економічно та гуманітарно.

Нову допомогу столиця отримала, зокрема, від благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України», який передав місту 4 дизельних генератори потужністю 400 кВт для забезпечення роботи котелень та потреб військових. Передає Інформатор з посиланням на КМДА.

Сьогодні один із нових генераторів мер столиці Віталій Кличко передав українським захисникам – одній із військових частин.

«Три із отриманих від фонду генераторів ми вже передали КП «Київтеплоенерго». Їх встановили в Голосіївському районі. А один генератор сьогодні передаємо у військову частину. Загальна вартість цих генераторів – близько 400 тисяч євро», – сказав мер столиці.

Він зазначив, що котельні, яким нещодавно передали три генератори від благодійного фонду, обслуговують понад сто будівель. Із них 70 – це житлові будинки, два дитячих садки та школа.

Командир 101 окремої бригади Сергій Чернецький у свою чергу подякував меру столиці Віталію Кличку та благодійному фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» за допомогу військовим у цей складний час.

Нагадаємо, від міжнародних партнерів столиця отримала кілька сотень генераторів різної потужності. Ними оснащені понад 60 котельних міста. Закуповує Київ і мобільні котельні. Нещодавно придбали 12 таких пересувних котелень, які отримало комунальне підприємство «Київтеплоенерго». У процесі виробництва ще понад 10 мобільних котелень для столиці. У випадку відсутності теплопостачання, вони можуть бути оперативно розміщені у закладах соціальної сфери – лікарнях, школах, дитсадках.

Київ отримав ще 4 потужних генератори для роботи котелень та потреб військових 1

Київ отримав ще 4 потужних генератори для роботи котелень та потреб військових 2
Київ отримав ще 4 потужних генератори для роботи котелень та потреб військових 3
Київ отримав ще 4 потужних генератори для роботи котелень та потреб військових 4

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.