На Київщині чоловік влаштував «бізнес» з продажу автоматів та набоїв

На Київщині чоловік влаштував «бізнес» з продажу автоматів та набоїв

Поліцейські Києва затримали торговця зброєю та боєприпасами. 60-річний мешканець Київщини влаштував «бізнес» з продажу автоматів та набоїв. Правоохоронці вилучили з незаконного обігу 16 автоматів, 2 рушниці та понад 500 набоїв. Фігуранту загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Поліцейські Дарницького управління поліції спільно із співробітниками Служби безпеки України отримали інформацію, про те, що 60-річний мешканець Київської області може бути причетний до незаконного обігу зброї та боєприпасів. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

З метою перевірки даної інформації правоохоронці провели оперативні заходи та задокументували його злочинну діяльність.

Поліцейські спільно із працівниками СБУ здійснили декілька оперативних закупок, в ході яких фігурант продав 16 автоматів із набоями та 120 бойових припасів. Також було проведено обшуки за його місцем мешкання, де знайдено ще декілька автоматів, рушниць та більше 500 набоїв різного калібру.

Встановлено, що за один автомат «торговець» отримував від клієнтів 1 500 доларів США.

Наразі встановлюється канал надходження зброї до рук зловмисника та інших його спільників.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. За даним фактом слідчі Дарницького управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

На Київщині чоловік влаштував «бізнес» з продажу автоматів та набоїв 1
На Київщині чоловік влаштував «бізнес» з продажу автоматів та набоїв 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.