Знущання та ґвалтування дівчат: організаторам п’яних вечірок у Києві обрали міру запобіжного заходу

Знущання та ґвалтування дівчат: організаторам п’яних вечірок у Києві обрали міру запобіжного заходу

Для двох організаторів п'яних вечірок у Києві вечірки, куди запрошували дівчат, накачували наркотиками та знімали їх на відео, обрали запобіжний захід. 

60 діб тримання під вартою. Таку міру запобіжного заходу обрав Шевченківський суд Києва двом молодикам, які влаштовували п’яні вечірки в столиці та викладали принизливі відео з дівчатами в Інтернет. Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Київщини.

Нагадуємо, що 1 лютого слідчі Київщини спільно з кримінальною поліцією НПУ та прокурорами області провели обшуки в Києві та в Івано-Франківській області.

Двох фігурантів затримали та оголосили їм про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, група з 5-7 чоловік віком від 20 років влаштовували у Києві вечірки. На них запрошували дівчат, яких споювали алкоголем та наркотичним засобом Ксанакс. Після цього записи з дівчатами в нетверезому стані активно поширювалися в закритих каналах в соцмережах. На відеозаписі були присутні матеріали зґвалтування.

Знущання та ґвалтування дівчат: організаторам п’яних вечірок у Києві обрали міру запобіжного заходу 1
Знущання та ґвалтування дівчат: організаторам п’яних вечірок у Києві обрали міру запобіжного заходу 2

Самі хлопці називали свої дії «демонстрація, які кругом шл**и». Вони виправдовуються, що дівчата йшли до них самі, і вживати алкоголь чи наркотики їх ніхто не примушував. Під постами на цю тему розгорнулися дискусії з приводу того, чи винні організатори вечірки, чи самі дівчата, які на все це йшли.

Громадська діячка і режисерка Ярослава Кравченко, яка повідомила початково про ситуацію, розповіла, що поки не вдалося ідентифікувати дівчат на записах. Відповідно, і жодних заяв з приводу цих вечірок також не було. Звичайно, правоохоронцям на даний момент відомо вже більше, але не факт, що хтось захоче звертатися до них з приводу цих записів.

“Маю повне ПІБ, реєстрацію машини – головного з них – Андрія Ярини. Хлопці заробили свої гроші на схемі з бінансом відомою як “Крутити Бінанс”, зараз займаються рефаундом. Це схема, де вони замовляють дорогий товар на Амазоні і просто не оплачують його, цим самим порушують закон і заробляють великі суми грошей”, – додає Кравченко.

РЕАКЦІЯ ОРГАНІЗАТОРІВ

Після гучної хвилі розголосу про такі “тусовки” в соцмережах та ЗМІ один із молодиків прокоментував це у своєму Instagram.

“Я не збираюсь пояснювати свою позицію. Моя аудиторія, яка за мною слідкує розуміє чим я займаюсь, для чого я це роблю і що насправді відбувається на тусовках. Всі, хто адекватно це сприймає — має голову на плечах і я дуже щасливий, що маю свідому аудиторію, а тупе стадо, яке начиталося постів в інтернеті пішли на ***”, — заявив хлопець.

Він також додав, що дівчат силою ніхто на вечірки не затягує та не змушує вживати алкоголь чи наркотики, все це — їхній вибір. Окрім того, хлопець пожалівся, що зараз так мало хороших дівчат і він не знає чи зможе почати з кимось стосунки після того, як побачив що відбувається на їхніх же вечірках.

ЩО ТАКЕ КСАНАКС

Ксанакс – це одна з форм бензодіазепінів, які надають допомогу при тривожності і безсонні.

Простішими словами, це транквілізатор. А ще простішими – наркотик. Препарат, покликаний надавати допомогу в боротьбі з безсонням, легко купити в аптеках.

Ксанакс – це ліки, які має і приховані можливості. Часто саме його вибирають наркозалежні в гонитві за недорогим і доступним кайфом.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.