На Київщині чоловік сім років знімав та продавав іноземцям дитяче порно: постраждали мінімум 43 дитини

На Київщині чоловік сім років знімав та продавав іноземцям дитяче порно: постраждали мінімум 43 дитини

Житель міста Українка, що в Обухівському районі Київської області, протягом семи років виготовляв та розповсюджував заборонений контент. За цю протиправну діяльність суд виніс вирок фотографу - 9 років за дитяче порно.

50-річний житель Українки виготовляв фото та відеоматеріали порнографічного характеру з дітьми. Після цього зловмисник продавав матеріали зйомок іноземцю за кордон. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

Правоохоронці встановили, що чоловік реалізовував свою злочинну діяльність протягом 2013 – 2020 років. За цей час зловмисник виготовив близько 10 тисяч заборонених фото та відео.

Наразі встановлено 43 особи малолітніх потерпілих, яких чоловік примушував до участі у створенні матеріалів порнографічного характеру.

Нагадаємо, що в серпні 2021 року слідчі Київщини скерували до суду щодо фігуранта обвинувальний акт за такими статтями: ч.4, ч.5 ст 301, ч.2 ст. 156, ч.3 ст.149 Кримінального кодексу України.

Суд обрав зловмиснику покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

На Київщині чоловік сім років знімав та продавав іноземцям дитяче порно: постраждали мінімум 43 дитини 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.