У Києві іноземець влаштував бійку в кафе та вдарив ножем чоловіка

У Києві іноземець влаштував бійку в кафе та вдарив ножем чоловіка

В одному із закладів Києва, що у Солом'янському районі, під час сварки між відвідувачами виникла бійка, у ході якої один чоловік вдарив свого опонента ножем в ногу. За такі дії чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталась у кафе на бульварі Вацлава Гавела. До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів про те, що під час сварки невідомий чоловік поранив ножем відвідувача закладу. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Правоохоронці зʼясували, що потерпілий декілька днів поспіль відвідував заклад харчування та конфліктував із персоналом й відвідувачами. Під час чергової сварки працівниця кафе поскаржилась на дії киянина своєму знайомому, який вирішив розібратись із кривдником. Між чоловіками виникла бійка, у ході якої правопорушник вдарив потерпілого ножем в ногу.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські розшукали нападника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий уродженець іншої держави, 1985 року народження.

Слідчий Соломʼянського управління поліції повідомив правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження та направив клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років увʼязнення.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.