На Київщині у будинку з працюючим генератором знайшли мертвими власника та його гостей

На Київщині у будинку з працюючим генератором знайшли мертвими власника та його гостей

У будинку в селі Княжичі Броварського району знайшли три тіла: двох чоловіків та жінки. Поліція Київщини розслідує факт смертельного отруєння чадним газом. 

28 січня близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у селі Княжичі в будинку без ознак життя виявлено три особи. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київщини.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні до 45-річного власника будинку приїхали двоє знайомих – 51-річний чоловік та 48-річна жінка.

«За попередніми даними трагедія сталась через встановлення генератора в гаражному приміщенні, яке примикало до будинку і мало погану вентиляцію», — повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Наразі працівники Броварського управління поліції Київщини встановлюють всі обставини інциденту.

Поліція Київщини вкотре застерігає: не нехтуйте інструкцією з експлуатації електрогенераторів та інших систем. Дбайте про життя і здоров’я своє та близьких людей!

На Київщині через постійні перебої зі світлом та теплопостачання почастішали випадки необережного використання газу. Раніше ми писали, що шість людей отруїлися чадним газом: з них – двоє дітей. За останні два місяці тільки у Києві внаслідок пожеж, вибухів та отруєнь чадним газом загинули 16 людей, з них 4 дитини.

На Київщині у будинку з працюючим генератором знайшли мертвими власника та його гостей 1
На Київщині у будинку з працюючим генератором знайшли мертвими власника та його гостей 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.