У Києві чоловік під час сварки вдарив дружину ножем у живіт

У Києві чоловік під час сварки вдарив дружину ножем у живіт

У Києві судитимуть чоловіка, який тяжко поранив свою дружину. Правоохоронці затримали підозрюваного на місці злочину. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували матеріали провадження до суду. За скоєне чоловіку загрожує до восьми років за ґратами.

Подія трапилася наприкінці листопада минулого року в Дніпровському районі. Розповідає Інформатор за матеріалами поліцію Києва.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів швидкої про те, що у квартирі на вулиці Ірини Бекешкіної вони виявили жінку з ножовим пораненням.

На місці події правоохоронці виявили потерпілу, яка повідомила, що її поранив ножем цивільний чоловік у квартирі на бульварі Перова. Жінка розповіла, що вони разом із чоловіком розпивали алкогольні напої, а згодом почали сваритися. У результаті зловмисник вдарив її ножем у живіт та пішов в іншу кімнату, а вона поїхала до знайомої, яка викликала «швидку», побачивши на одязі гості кров.

Медки госпіталізували жінку з проникаючим пораненням, а поліцейські одразу поїхали за адресою, що надала потерпіла. У квартирі дільничні офіцери виявили нетверезого підозрюваного, який спочатку запевняв, що нічого не пам’ятає, але зрештою зізнався в скоєному.

Слідчо-оперативна група вилучила з оселі ймовірне знаряддя злочину — кухонний ніж та інші речові докази, а зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий киянин, 1978 року народження.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження. На період досудового розслідування чоловік перебував під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

У Києві чоловік під час сварки вдарив дружину ножем у живіт 1
У Києві чоловік під час сварки вдарив дружину ножем у живіт 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.