ТОП коворкінгів Києва з генераторами та безперебійним інтернетом: де попрацювати під час вимкнення світла

ТОП коворкінгів Києва з генераторами та безперебійним інтернетом: де попрацювати під час вимкнення світла

Коворкінги - як спільний робочій простір, досить популярні локації у столиці вже багато років. Це офіси, у яких можна арендувати собі як кабінет для команди, так і суто одне робоче місце. Під час відключень світла в Києві - ці простори стали островами незламності для українців. 

Інформатор зробив для вас огляд найпопулярніших та постійно працюючих коворкінгів Києва, де є безперебійний інтернет та генератори, з цінами та графіками роботи.

RE WORK

Re Work - новий коворкінг у Києві, що відкрився на базі готельного комплексу Favor Park. У просторі - 3 поверхи на 400+ робочих місць. Розділені робочі зони: зали для тихої роботи, та опенспейси, де можна говорити, робити дзвінки. Столи по 1,5 метра для кожного місця. Є кімнати для переговорів та конференц-руми на 15-20 людей. Окремі кабінети для розміщення великих команд.

Коворкінг має безперебійний швидкісний інтернет, стабільне живлення від генераторів, безкоштовний паркінг біля простору, та укриття в будівлі з доступом до інтернету.

Для всіх гостей коворкінгу: кава та чай. А для резидентів знижки на обіди в сусідніх закладах та вечірки.

Ціни:

  • денний абонемент с 9:00 до 21:00 - зони Open space + lounge

    разовий візит - 11$/400 гривень

    тиждень - 58$ / 2120, 48 гривень

    місяць - 168$/ 6142 гривень

  • офіс командам (работа 24/7)

    218$/7970 гривень 3-15 місць

    168$/6142 гривень от 15 місць

Графік роботи: Понеділок - п'ятниця з 9:00 до 21:00, субота-неділя з 10:00 до 18:00.

Адреса: вулиця Самійла Кішки, 6

Контакти: +38 093 763 87 71, telegram: @re_work_kyiv

Instagramhttps://www.instagram.com/re_work_kyiv/

ТОП коворкінгів Києва з генераторами та безперебійним інтернетом: де попрацювати під час вимкнення світла 1

WORKIT

WORKIT – коворкінг у серці парку на Нивках для компаній та спеціалістів. Коворкінг пропонує для клієнтів простір опенспейс, переговорні кімнати, офіси пентхаус та івент-зали. Легке бронювання, повний супровід персоналу, “плюшки” для постійних резидентів. Найкомфортніші умови для роботи.

WORKIT забезпечений генератором, під'єднані 3 провайдери, є старлінк.

Ціни:

  • денний тариф – 500 грн.
  • вільне відвідування коворкінгу на місяць коштує 120$.
  • робоче місце в просторі open space 180$/місяць (не закріплене, будь-яке вільне місце).
  • закріплення місця в open space 230$/місяць (персональне місце, ніхто не сідає за нього).
  • вартість приватного офісу від 250 $ / робоче місце. Приватні офіси від 6 робочих місць.

Графік роботи: з 9:00 до 21:00

Адреса: вулиця Марка Безручка, 24

Контакти: +380678604779

Веб-сайт коворкінгу: https://www.workit.space

Instagram https://www.instagram.com/workit.space/

ТОП коворкінгів Києва з генераторами та безперебійним інтернетом: де попрацювати під час вимкнення світла 2

Coworking Platforma

Coworking Platforma має дві локації - Leonardo (у центрі Києва) та Art-Zavod (на лівому березі біля станції метро Лісова). Coworking Platforma — це не тільки робочій простір, це також місце зустрічей та подій, де відбуваються нетворкінги, майстер-класи та лекції, тематичні вечірки та навіть перегляд футболу.

Команда Platforma допоможе як в питаннях HR — підбору персоналу та команди, так і в питаннях розробки індивідуального корпоративного офісу та його обслуговуванні. Також в послугах сервісу є організація заходів у Platforma Gallery та замовлення обідів для команди від партнерів Platforma.

Коворкінг має безперебійну електроенергію як на локації Leonardo, так і на локації Art-Zavod: встановлені генератори, що забезпечують можливість безперебійної роботи, кілька інтернет-провайдерів, надійні укриття на території локацій та безкоштовний паркінг.

Ціни: 

  • Day pass. Денний пакет перебування у лаунж-зоні локації. Включає в себе також використання скайп-руму, coffee point, принт-зони. Переговорні кімнати бронюються за окремо плату. Вартість на локації Platforma Art-Zavod — 300 грн на день. Вартість на локації Platforma Leonardo — 400 грн на день.
  • Lounge Zone. Нефіксоване робоче місце у лаунж-зоні локації. Вартість на локації Platforma Art-Zavod — $85 в місяць. Вартість на локації Platforma Leonardo — $120.
  • Open Space. Фіксоване робоче місце на локації. Вартість на локації Platforma Art-Zavod — $150 в місяць. Вартість на локації Platforma Leonardo — $200 в місяць.
  • Приватний офіс на локаціях Platforma Leonardo та Art-Zavod. Розміщення в приватному офісі команд від 2 до 100 осіб. Ціни встановлюються індивідуально і залежать від кількості осіб.
  • Переговорні кімнати. Включає в себе також використання скайп-руму, coffee point, принт-зони. Кількість осіб що розміщують переговорні кімнати: від 4 до 30 на локації Art-Zavod, та від 4 до 15 на локації Leonardo. Вартість оренди переговорних кімнат локації Platforma Art-Zavod походить від $8 до $20 за годину оренди. Вартість оренди переговорних кімнат локації Platforma Leonardo походить від $10 до $25 за годину оренди. Для резидентів Platforma Art-Zavod або Leonardo — переговорні кімнати входять у вартість послуг.

Для читачів Інформатору діє спеціальна пропозиція на будь-який формат розміщення у коворкінгах Platforma Leonardo або Platforma Art-Zavod — знижка 10% на перший місяць розміщення. Спеціальна пропозиція діє до 27.01.2023 включно.

Графік роботи та адреси:

  • Локація Platforma Leonardo по вул. Хмельницького 17/52, правий берег Пн-Нд 08:00-20:00
  • Локація Platforma Art-Zavod по вул. Біломорська 1а, лівий берег Пн-Нд 08:00-22:00

Сайт https://coworkingplatforma.com/ua/

Instagram https://www.instagram.com/coworking_platforma/

Facebook https://www.facebook.com/coworkingplatforma/

Контактний номер менеджера локацій — 38 067 374 09 36. Зв'язатись з менеджером локацій у Telegram — https://t.me/JoinPlatforma

ТОП коворкінгів Києва з генераторами та безперебійним інтернетом: де попрацювати під час вимкнення світла 3

«Софіт» у Софії Київській

Щоб допомогти киянам з налаштуванням безперебійного робочого процесу, а також підтримати національний заповідник, який через зниження попиту та кількості відвідувачів переживає не найкращі часи, на базі “Софії Київської” відкрили коворкінг.

Коворкінг має назву «Софіт». Він розрахований на 20 місць. Обіцяють швидкісний інтернет і безперебійне електропостачання. Крім того, у приміщенні є окрема кімната для дзвінків й укриття, передбачені клінінг й охорона. 

Ціна: година роботи – 100 гривень, добова – 500 гривень.

Графік роботи: понеділок-пятниця з 9:00 до 18:00.

Адреса: розташований на третьому поверсі у будинку консисторії («Хлібня»), за адресою вулиця Володимирська, 24.

Щоб забронювати робоче місце, потрібно звернутися до адміністратора за телефоном 063 991 95 70.

ТОП коворкінгів Києва з генераторами та безперебійним інтернетом: де попрацювати під час вимкнення світла 4

BeeWorking

BEEWORKING – це мережа коворкінгів у Києві, що розташовані в центрі та біля ВДНГ. Філософія проєкту в тому, аби змінити ставлення до офісної роботи. Для цього команда BeeWorking пропонує резидентам простори, де можна не тільки працювати, а й відпочивати, займатися спортом, самоосвітою чи просто розважитися.

Працюють генератори і Starlink на обох локаціях. Також у BeeWorking діє важливе правило: під час повітряної тривоги всі резиденти мають спускатися в укриття. Сховище повністю обладнане для того, щоб продовжувати працювати.

Ціни:

  • Meeting Rooms - $10/година. Переговорні кімнати обладнані всім необхідним для проведення переговорів та зустрічей: екран, chromecast, webCamera, фліпчарти/маркерні стіни ручки/олівці/маркери, стікери.
  • Lecture Hall - $40/годину. Лекційна зала має найсучасніше обладнання для проведення конференцій, семінарів та вебінарів будь-якої складності.
  • Lounge zone -$150/міс. Для тих, хто не любить прив’язуватися до робочого місця на довгий період.
  • Open-space - від $190/міс. Фіксоване робоче місце 24/7.
  • Приватні офіси-трансформери для максимального комфорту та концентрації на командній роботі - від $290/міс.

Графік роботи: для резидентів 24/7

Адреси:

  • Поділ, вулиця Борисоглібська, 15в
  • ВДНГ, Михайла Ломоносова, 73з

Контакти: +380 (44) 33 77 973, +380 (44) 33 77 915

Сайт https://coworking.ua/

Instagram https://www.instagram.com/beeworking.ua/

Facebook https://www.facebook.com/beeworking.ua/

ТОП коворкінгів Києва з генераторами та безперебійним інтернетом: де попрацювати під час вимкнення світла 5

Тceh office space club

Tceh — це міжнародна мережа робочих просторів. Сервіс пропонує офіси для початківців і вже великих команд. На базі коворкінгу є власна кухня, звукоізоляційні переговорні та скайп-кімнати, лаунж-зони, оpen-space, камери для зберігання речей, душова, зовнішня охорона тощо.

Окрім цього всі локації TCEH мають генератори, тож відвідувачі мають змогу працювати і користуватися електропристроями безперебійно. Є основна та резервні лінії підключення до Інтернету, щоб мати змогу переключитися у разі відключення однієї з них. Всі коворкінги TCEH мають облаштовані укриття, які відповідають всім вимогам і стандартам, а також мають стабільний Інтернет.

Ціни: фіксоване робоче місце в опенспейс з безлімітом часу - 7 000 гривень в місяць. У вартість також входить: друк, скан, кава/чай, печінки/цукерки/переговорні кімнати включені/ використання спільних зон та всіх благ клубу.

Графік роботи: 24/7

Адреси:

  • вул. Кирилівська, 15 (ст.м. Контрактова площа)
  • вул. Пимоненка, 13 (ст.м. Лук'янівська)
  • Ярославський провулок, 1/3 (ст.м. Контрактова площа)
  • вул. Ярославів Вал, 18 (ст.м. Золоті ворота)

Instagram https://www.instagram.com/thetceh/

Facebook https://www.facebook.com/thetceh/

ТОП коворкінгів Києва з генераторами та безперебійним інтернетом: де попрацювати під час вимкнення світла 6

Creative Quarter

Creative Quarter - це понад 300 гнучких офісів "під ключ" для команд від 1 до 600+ чоловік в найкращих бізнес-центрах Києва, більше 3000 робочих місць та 16000 кв.м. офісів та коворкінг просторів. Хот дески поденно та помісячно, переговорки погодинно, сервіси та івенти.

Коворкінги мережі мають генератори, підземні укриття, надійний опто-волоконний інтернет та старлінк.

Ціни:

  • ЛАУНЖ ЗОНА (ПОГОДИННО) - $10 за годину.
  • ПЕРЕГОВОРНІ КІМНАТИ - середні/великі переговорні кімнати для ділових зустрічей. $20/$40 за годину.
  • ЛАУНЖ ЗОНА (ПОДЕННО) - можна займати будь-яке вільне місце в лаунж зонах. $40 на день.
  • ЛАУНЖ ЗОНА (МІСЯЦЬ) -  можна займати будь-яке вільне робоче місце в лаунджі. $300-$400 на місяць.
  • СПІЛЬНИЙ ОФІС - обираєте робоче місце в спільному приватному офісі, його можна обладнати за власними потребами. $330-$450 на місяць.
  • ПРИВАТНИЙ ОФІС- повністю мебльований і відокремлений офіс, в якому можуть розміститися команди розміром до 300 резидентів у власному просторі. $340-$550 на місяць за людину.
  • КОРПОРАТИВНИЙ ОФІС - офісний простір для команд від 30 співробітників. Дизайн приміщень у вашому корпоративному стилі, власні зона рецепції, кімнати для переговорів, кухня та інші переваги. $450-$600 на місяць за людину.
  • ПЕРСОНАЛЬНИЙ КАБІНЕТ Обирайте індивідуальний кабінет на одну людину та користуйтесь приватністю та затишком власного офісу. Насолоджуйтесь одночасно приватністю та можливістю спілкуватись з іншими резидентами у спільних просторах. $450-$500 на місяць.

Адреси:

  • CQ ГУЛІВЕР. БЦ Гулівер, Спортивна площа 1а
  • CQ АСТАРТА. БЦ Астарта, Ярославська 58.
  • CQ МАГНЕТТ. БЦ Магнетт, Велика Васильківська 139

Контакти+380 50 141 1190

Facebook: https://www.facebook.com/CreativeQuarter.Ukraine

Іnstagramhttps://www.instagram.com/cqukraine/

ТОП коворкінгів Києва з генераторами та безперебійним інтернетом: де попрацювати під час вимкнення світла 7

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Аліна Харавасіл

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.