На Київщині зіштовхнулись три вантажівки

На Київщині зіштовхнулись три вантажівки

А автострасі Київ-Одеса сталася масштабна аварія за участю трьох вантажівок. Є потерпілі. Рятувальники ліквідували наслідки ДТП.

19 січня о 22:44 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автотрасі Київ-Одеса. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Київської області.

По прибуттю рятувальників встановлено, що відбулося зіткнення трьох вантажних автомобілів, внаслідок чого двоє потерпілих госпіталізовано до медичного закладу з різними ступенями тяжкості, третій потерпілий від госпіталізації відмовився.

За допомогою аварійно-рятувального обладнання рятувальниками проведено змивання паливо-мастильних матеріалів з приїжджої частини автодороги та розчищення розсипаної кукурудзи із двох вантажівок.

На Київщині зіштовхнулись три вантажівки 1
На Київщині зіштовхнулись три вантажівки 2
На Київщині зіштовхнулись три вантажівки 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.