На Київщині п'яний водій Mitsubishi влетів в Honda: в ДТП постраждала вагітна жінка

На Київщині п'яний водій Mitsubishi влетів в Honda: в ДТП постраждала вагітна жінка

У місті Біла Церква Київської області сталася ДТП, у якому постраждала вагітна жінка. Водій Mitsubishi у стані алкогольного сп'яніння влетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим легковиком Honda.

17 січня, близько 18:20 години, по проспекту Князя Володимира, 34-річний водій "Mitsubishi" переїхав зелену зону, яка розділяла проїжджі частини. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

В подальшому, кермувальник виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з іншим легковиком "Honda" під керуванням 40-річного місцевого жителя. В автомобілі перебувала 32-річна вагітна жінка, яку з численними травмами госпіталізували до лікарні.

Згідно початкового діагнозу лікарів - водій "Mitsubishi" перебував у стані алкогольного сп'яніння, додатково у нього відібрали інші зразки для дослідження. Зловмисника затримали. Нині приймається рішення щодо поміщення його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Білоцерківського управління поліції Київщини, за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, за фактом дорожньо-транспортної події повідомили водію про підозру [ч.2 ст.286¹ ККУ]. Фігуранту загрожує до 8 років за ґратами.

На Київщині п'яний водій Mitsubishi влетів в Honda: в ДТП постраждала вагітна жінка 1
На Київщині п'яний водій Mitsubishi влетів в Honda: в ДТП постраждала вагітна жінка 2
На Київщині п'яний водій Mitsubishi влетів в Honda: в ДТП постраждала вагітна жінка 3
На Київщині п'яний водій Mitsubishi влетів в Honda: в ДТП постраждала вагітна жінка 4

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.