Більше 20 ударів ногами по голові: у Києві чоловік вбив перехожого

Більше 20 ударів ногами по голові: у Києві чоловік вбив перехожого

У ході сварки зловмисник до смерті побив на вулиці незнайомця та втік. За вчинення тяжкого злочину нападнику загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

До поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Закревського між рядами ринку лежить чоловік у крові. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Прибувши на місце події, правоохоронці задокументували всі наявні сліди злочину, а судово-медичний експерт попередньо встановив, що потерпілий помер від численних ударів по голові та тулубу близько опівночі.

З’ясувалось, що жертвою нападу став чоловік, 1983 року народження, під час конфлікту з невідомим.

Як повідомив сам нападник, після сварки з товаришем він зустрів незнайомого чоловіка на вулиці, тож розлючений наніс потерпілому більше двадцяти ударів ногами.

Правопорушника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – уродженець Кіровоградської області 1992 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Затриманому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство та готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Більше 20 ударів ногами по голові: у Києві чоловік вбив перехожого 1
Більше 20 ударів ногами по голові: у Києві чоловік вбив перехожого 2
Більше 20 ударів ногами по голові: у Києві чоловік вбив перехожого 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.