На Київщині біля власного будинку застрелили жінку

На Київщині біля власного будинку застрелили жінку

Правоохоронці Київщини розслідують вбивство жінки в Білій Церкві. Її тіло знайшли біля власного будинку з ознаками вогнепального поранення.

Ввечері, 13 січня, до поліції повідомили про виявлення тіла по вулиці Михайла Вербицького. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

Співробітники Білоцерківського управління поліції Київщини, які виїхали на місце події встановили особу загиблої — це була 51-річна місцева мешканка, тіло якої знаходилось поряд з її будинком.

Поліцейські під час огляду тіла виявили проникаюче вогнепальне поранення.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та оперативні заходи для з’ясування усіх обставин скоєння даного злочину. Слідчі, за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, за фактом умисного вбивства, розпочали досудове розслідування [ч.1 ст.115 ККУ].

На Київщині біля власного будинку застрелили жінку 1
На Київщині біля власного будинку застрелили жінку 2
На Київщині біля власного будинку застрелили жінку 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.