Розчленований труп у сміттєвому баку на Дружби Народів: нові подробіці жорстокого вбиства та вирок суду

Розчленований труп у сміттєвому баку на Дружби Народів: нові подробіці жорстокого вбиства та вирок суду

Суд виніс вирок чоловіку, який жорстоко вбив, а після розчленував тіло господаря квартири, у якій проходило застілля. Надалі він склав рештки тіла у пакети та виніс до сміттєвого бака, аби приховати сліди злочину. Наступні десять років фігурант проведе за ґратами.

Нагадаємо, що 18 листопада 2021 року на бульварі Дружби Народів у сміттєвому контейнері виявили частини людського тіла. Правоохоронці невідкладно розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення особи загиблого, обставин його смерті та причетних до вбивства. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Протягом кількох годин у Дарницькому районі правоохоронці викрили та розшукали чоловіка, причетного до вбивства. Його затримали у порядку ст.. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Донецької області, 1989 року народження, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Встановлено, що зловмисник під час спільного вживання спиртних напоїв вдома у 42-річного киянина, у ході раптового конфлікту завдавав удар по голові. Від отриманої травми потерпілий помер на місці події.

Ще близько доби зловмисник проживав у квартирі, де знаходився загиблий, а потім вирішив позбутись тіла. З метою приховання слідів злочину, фігурант придбав ручну пилу по металу та у ванній кімнаті розчленив тіло на частини, склав у пакети і за кілька разів виніс частинами у сміттєвий бак біля сусіднього будинку.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство. На час досудового розслідування чоловік перебував під вартою. Печерський районний суд визнав обвинуваченого винним в умисному вбивстві та призначив йому покарання – 10-ть років позбавлення волі.

Розчленований труп у сміттєвому баку на Дружби Народів: нові подробіці жорстокого вбиства та вирок суду 1

Розчленований труп у сміттєвому баку на Дружби Народів: нові подробіці жорстокого вбиства та вирок суду 2
 
Розчленований труп у сміттєвому баку на Дружби Народів: нові подробіці жорстокого вбиства та вирок суду 3
 
Розчленований труп у сміттєвому баку на Дружби Народів: нові подробіці жорстокого вбиства та вирок суду 4

Розчленований труп у сміттєвому баку на Дружби Народів: нові подробіці жорстокого вбиства та вирок суду 5
 
Розчленований труп у сміттєвому баку на Дружби Народів: нові подробіці жорстокого вбиства та вирок суду 6
 
Розчленований труп у сміттєвому баку на Дружби Народів: нові подробіці жорстокого вбиства та вирок суду 7

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.