На Київщині чоловіки переслідували підприємців, погрожували їх родинам фізичною розправою і вбивством, щоб отримати неіснуючі борги

На Київщині чоловіки переслідували підприємців, погрожували їх родинам фізичною розправою і вбивством, щоб отримати неіснуючі борги

На Київщині судитимуть трьох осіб, які вимагали гроші від приватних підприємців. Угрупування вимагало від бізнесменів 10 000 доларів неіснуючих боргів.

До суду скерували обвинувальний акт стосовно трьох мешканців Київщини за фактом вимагання грошових коштів від приватних підприємців за попередньою змовою групою осіб поєднаного з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я (ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 189 КК України). Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Київської області.

Розслідуванням встановлено, що троє мешканців Київської області, які відносять себе до кримінального кола, вимагали від приватних підприємців міста Переяслав неіснуючій борг. Підозрювані, погрожуючи потерпілим та членам їх родин фізичною розправою і вбивством, застосовували до потерпілих фізичну силу, та пред’явили підприємцям вимогу про необхідність сплатити їм 10 тис доларів США.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.