До України йде потепління: яку погоду чекати у Києві на вихідні

До України йде потепління: яку погоду чекати у Києві на вихідні

Найближчими днями, 13-14 січня,  в Україні господарюватиме так звана 'європейська' зима. Буде мало опадів, але через вологість - можна очікувати на тумани.

Йде в Україні подальше потепління. Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

"Ще найближчих пару ночей підморозить, проте у денні години вже переважатиме відлига і невеликі 'плюси‘. Очікується завтра-післязавтра вдень від 1 морозу до 3 тепла, на північному сході до 3 морозу, в західних областях 3-8 градусів тепла", - про це повідомила синоптикиня.

Ожеледиця - залишається, акуратно обходьте слизькі ділянки, сучасне взуття спортивного чи військового типу зараз чудово адаптоване під метеоумови - елегантніші чоботи чи черевики хай вже в коробках поки полежать.

А що у Києві

У Києві на Маланки-Василя серйозних опадів не очікується, хіба 14-го січня якісь метеонатяки типу мряки чи крупи пролетять.

Слизькі дороги, тротуари, а через потепління побільшає проталин і калюж, перестрибуйте, хто може.

13-14 січня у нічні години передбачається -3-6 градусів, у денні в столиці буде близько нуля.

"Усім любителям стереотипів та прикмет про морози, які чомусь мають тріщати на Водохреще - ця прогностична діаграма температури повітря для Києва. Отже, поки що очікуємо підйом стовпчиків термометрів вгору, пік потепління - на Водохреще, наступне похолодання, орієнтовно, з 23-24 січня", - розповіла Діденко.

До України йде потепління: яку погоду чекати у Києві на вихідні 1

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.