На залізничному вокзалі відкрили виставку «Київ – незламне серце Європи»

На залізничному вокзалі відкрили виставку «Київ – незламне серце Європи»

На залізничному вокзалі столиці представили виставку «Київ – незламне серце Європи». На фотографіях зображено життя мешканців Києва та приміських містечок в умовах російської агресії.

Про це повідомили у КМДА, передає Інформатор.

Ця виставка вже була представлена в Празі, Любляні, Гіссені, Мехіко та Берліні. На фотографіях поруч із горем та руйнуванням зображено і людську чуйність та хоробрість. Це потужний інструмент, аби привернути додаткову увагу іноземців до війни в Україні. Що вона не десь далеко, а прямо в центрі Європи.

Виставка з 30 світлин триватиме на вокзалі протягом місяця. Після вона поїде до інших міст Європи, а також мандруватиме Україною.

Організатор виставки – Департамент суспільних комунікацій КМДА.

В експозиції використано роботи Дениса Копилова, Олексія Самсонова, Миколи Тимченка, Миколи Синельникова, Бориса Корпусенка, Павла Петрова, Андрія Скакодуба та пресслужби ДСНС.

На залізничному вокзалі відкрили виставку «Київ – незламне серце Європи» 1
На залізничному вокзалі відкрили виставку «Київ – незламне серце Європи» 2
На залізничному вокзалі відкрили виставку «Київ – незламне серце Європи» 3

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.