У Києві значне погіршення погоди: дорожники посилили обробку вулиць

У Києві значне погіршення погоди: дорожники посилили обробку вулиць

У п'ятницю, 6 січня, у столиці відчутно погіршились погодні умови. Наразі на дорогах столиці працюють 124 одиниці техніки КК «Київавтодор».

Дорожники нині продовжують обробку вулиць протиожеледними реагентами, яку розпочали на світанку. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на КК «Київавтодор».

Окрім того, до роботи залучено 136 працівників у складі 22 бригад із ручного прибирання.

Із метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, фахівці закликають всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, пересуваючись містом.

Пішоходам під час ожеледиці необхідно переходити дорогу лише у визначених місцях на зелений сигнал світлофора, а також у темний час доби одягати світловідбивні елементи.

Водіям потрібно дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які за несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. Також нагадуємо, що в період снігопадів чи ожеледиці не потрібно залишати авто обабіч вулиць та доріг, аби не заважати працювати спецтехніці.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі — ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.