У Києві помер один із постраждалих від російської атаки на столицю 31 грудня

У Києві помер один із постраждалих від російської атаки на столицю 31 грудня

Сьогодні вранці, 2 січня, помер один із постраждалих від російської атаки на столицю 31 грудня. Чоловік був в важкому стані.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі, передає Інформатор.

«Сьогодні вранці помер один із постраждалих від російської атаки на столицю 31 грудня. 46-ти річний чоловік перебував у реанімації у тяжкому стані», – зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, 31 грудня  вибухи пролунали в трьох районах: в Солом‘янському районі один з вибухів пролунав між житловими будинками. Уламки ракети потрапили у приватний будинок. В результаті загинула одна людина та є кілька постраждалих. У Печерському районі, поблизу станції метро «Палац України» - потрапляння в готель, поранено журналіста з Японії. Його госпіталізують медики. Також руйнування є в Голосіївському районі. Загалом 8 осіб постраждали.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі — ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.