На Київщині син вбив свого батька ударом ножа у спину

На Київщині син вбив свого батька ударом ножа у спину

Поліція Київщини затримала хлопця, який вдарив ножем батька. До правоохоронців звернулись медичні працівники, які знайшли чоловіка без ознак життя.

Днями до Броварського управління поліції Київщини надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що в одній із квартир міста Березань знаходиться особа без ознак життя з ножовим пораненням. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що між сином та батьком виник конфлікт, внаслідок якого 28-річний хлопець вдарив ножем у спину 53-річного чоловіка. Потерпілий помер на місці.

Поліцейські затримали правопорушника та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за фактом умисного вбивства [ч. 1 ст. 115 ККУ]. Фігуранту загрожує до 15 років за ґратами. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

На Київщині син вбив свого батька ударом ножа у спину 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.