У Києві та області введені аварійні відключення через дефіцит потужності в енергосистемі

У Києві та області введені аварійні відключення через дефіцит потужності в енергосистемі

Станом на 11:00 26 грудня дефіцит потужності в енергосистемі залишається суттєвим. Тому Укренерго вводить аварійні відключення у Києві та області.

Також наявні обмеження у системі передачі електроенергії внаслідок значних пошкоджень магістральних мереж масованими атаками росіян. У зв’язку з цим до всіх областей доведені ліміти споживання. Передає Інформатор з посиланням на Укренерго.

Наразі через перевищення лімітів споживання введені аварійні відключення у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Львівській, Київській областях та у м. Києві.

На об’єктах генерації та електромережах, пошкоджених внаслідок вже дев'яти масованих російських атак, тривають ремонтні роботи.

Через масштабність та складність пошкоджень відновлення обладнання та функціонування низки ключових об’єктів вимагає значного часу.

У Києві та області введені аварійні відключення через дефіцит потужності в енергосистемі 1

Також нагадаємо, що рятувальники закликають не користуватись ліфтами під час стабілізаційних відключень електроенергії у будинку.

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.