На Київщині один чоловік загинув, двоє в лікарні через отруєння чадним газом

На Київщині один чоловік загинув, двоє в лікарні через отруєння чадним газом

У Білогородці Київської області чоловік на своєму будівництві знайшов своїх робітників з ознаками отруєння та викликав поліцію.

24 грудня, близько 8 години, до поліції звернувся житель села Білогородка і повідомив, що виявив на території своєї земельної ділянки трьох робітників із ознаками отруєння чадним газом. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

Чоловіки приїхали з Вінничини і працювали на будівництві. Проживали вони в будівельному вагончику.

Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини встановили, що чоловіки отруїлись в результаті використання газової плити. Один із них - 35-річний робітник - загинув, двоє його товаришів - 37 та 34 років госпіталізовані до Боярської лікарні.

"Поліція Київщини вкотре застерігає громадян: перевіряйте справність газових плит, котлів та балонів! Використовуйте усі прилади лише за призначенням! Бережіть себе та своїх близьких!" - зазначили правоохоронці.

На Київщині один чоловік загинув, двоє в лікарні через отруєння чадним газом 1
На Київщині один чоловік загинув, двоє в лікарні через отруєння чадним газом 2
На Київщині один чоловік загинув, двоє в лікарні через отруєння чадним газом 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.