Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів

Цього року ми обираємо подарунки з особливою пильністю, адже вони — острівці турботи у цьому тривожному морі під назвою 2022-й рік. Новорічно-різдвяні презенти стали ще одним способом розділити з близькими свою любов. Кожен пакуночок, розкритий кимось біля ялинки чи за різдвяною вечерею, запалює вогник тепла, який нам зараз так необхідний.

Що ж покласти до пакунків з такою важливою місією? Разом з проєктом «Всі. Свої» Інформатор підготував добірку подарунків від українських брендів: дивіться 11 пунктів, що підійдуть будь-кому з рідних, близьких та важливих. До речі, а де збираються українські бренди на вихідних - ми вже писали раніше.

Крафтові солодощі

Дарувати смачненьке — найприємніша традиція. Потішити солодким можна як найрідніших, так колег та просто знайомих: варіант безпрограшний! Тим більше, що локальні виробники зараз мають величезний асортимент крафтових солодощів — корисних, натуральних та дуже естетичних. Подарунковий набір горіхових паст від «Бурундук» — наш вибір цього року. У них красиве пакування та смачне наповнення. У бренду є арахісова паста, кеш‘ю, мигдалева, шоколадна, з фундука, кокосова та інші — вони на 100% натуральні та не містять цукру. Виробник пропонує кілька подарункових наборів на вибір: тільки з горіховими пастами або ще й з чаєм ройбуш та сумішшю для глінтвейну.

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 1

Набір шоколадних трюфелів від Vilni — ще один класний варіант їстівного подарунку. Бренд робить солодощі без доданого цукру, лактози та глютену. У складі цього набору є терті какао-боби, какао-масло, фініки mazafati, лісові горіхи, фісташка, мигдаль, кеш'ю, кокосова олія extra virgin, сушена вишня, кокос, мед та порошок какао.

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 2

Ігри та канцелярія

Настільні ігри та красиві блокноти — безсмертні подарунки. А зараз — і поготів, коли під час відключень світла ми все більше повертаємося до письма на папері замість лептопа та живого спілкування з рідними замість скролінгу соцмереж.

Блокноти від Gifty ми подаруємо колегам: у бренду є оригінальна колекція з переосмисленими традиційними сюжетами на обкладинці. Мінімалістична геометрія українських мотивів від ілюстраторки Інни Рудої — класний варіант для тих, хто шукає чогось патріотичного без банальщини.

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 3

Настільна гра для компанії від «Ігромаг» — ще одна ідея для всії і кожного. Манчкін, Діксіт, Монополія, Аліас — бренд пропонує величезний вибір. Ми цьогоріч купимо кілька штук друзям. І собі теж!

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 4

Косметика

Мило у вигляді десертів від Soap Bakery даруйте тим, кого хочете вразити. Ці тістечка, печивка, кекси, вафлі та навіть бутерброди виглядають, як справжня їжа. А на ділі виявляються милом ручної роботи з неймовірним запахом свіжої випічки. Недарма ж Soap Bakery називають себе мильною пекарнею. І навіть пакують своє мило у крафтові пакетики, як у справжніх пекарнях.

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 5

Подарунковий набір косметики унісекс від Ns cosmetic радимо тим, хто розгубився і не знає, що саме обрати на подарунок. Це універсальний сет з дезодорантом та кремом для рук, який підійде і чоловікам, і жінкам. У бренду є й інші набори сертифікованої косметики, створеної без використання парабенів, силіконів, мінеральних масел, формальдегіду, SLS, SLES та гормонів.

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 6

Одяг та аксесуари

Що люблять отримувати в подарунок жінки? Одяг, аксесуари та прикраси! Якщо хочете потішити маму подружку чи кохану, то сміливо обирайте щось із нашого списку і радійте захвату найріднішої дівчинки будь-якого віку.

Кольє від Okrasa jewelry мріємо отримати у подарунок самі! Маленький та елегантний тризуб у позолоті – це одночасно національний символ та стильна прикраса. У бренду є також інші аксесуари зі срібла, які можуть зігріти чиєсь серденько та стати ідеальним подарунком.

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 7

Шапка від Juice Knitwear — це синонім турботи. Вона зігріє та зробить цю зиму яскравішою. Бренд виготовляє в'язані аксесуари зі 100% пряжі мериноса та може запропонувати будь-який колір під замовлення. А до шапки радимо ще обрати трендовий мінімалістичний шарф, щоб утеплити когось по повній.

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 8

Светр від ANNA YAKOVENKO — ще одна варіація на тему дарування тепла. Ми обрали рожеву вовняну модель з цікавим вирізом для подружки, що полюбляє яскраве вбрання. А в асортименті бренду є інші варіанти светрів, штанів, спідниць та навіть піжам — будь-кому можна знати річ до смаку.

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 9

Декор

Новорічно-різдвяний декор щороку б’є всі рекорди популярності серед подарунків. І не дарма, адже отримувати такі речі дуже приємно: одразу з’являється святковий настрій там, де його не було.

Посуд від Osoka змусить посміхнутися навіть тих хто скептично налаштований! Милі зайчики та синички, засніжена горобина та дим над хатинкою в горах — ці сюжети так і манять заварити какао та переглянути улюблені дитячі казки про Різдво. Ця кераміка виготовлена українською майстринею, яка у кожен виріб вкладає тепло своїх рук.

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 10

Композиція з хвоєю та свічкою від Flo порадує тих, хто не в захваті від класичних біло-червоних новорічних орнаментів та блискучих прикрас. Квітковий дім Flo пропонує подарувати рідним та близьким стильний кошик, наповнений запашною хвоєю, з елегантною свічкою в центрі. Такий декор прикрасить дім чи офіс, його навіть можна поставити замість класичної ялинки.

Що подарувати на Різдво та Новий рік 2023: 11 ідей від українських брендів 11

Купити подарунки від українських брендів можна у Києві, на Десятинній, 12. Там проєкт «Всі. Свої» 24–25 грудня проведе завершальний Маркет подарунків цього року. На чотирьох поверхах зберуться 150+ українських виробників посуду, текстилю, декору для дому, книг, дитячих іграшок, косметики, парфумів, одягу, прикрас, аксесуарів для жінок і чоловіків, гастрономії та сувенірів.

Більше новин про зимові канікули та свята читайте за тегом – Новий рік 2023.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.