Куди піти у Києві: вистави, концерти та шоу Caribbean Club  у грудні та січні

Куди піти у Києві: вистави, концерти та шоу Caribbean Club  у грудні та січні

Чи існують правила поводження українців в тилу? Лікарі, вчителі, енергетики, продавці, бізнесмени, волонтери та інші представники різних сфер – у кожного своя місія, але єдина мета: працювати задля перемоги України.

Чи потрібен їм відпочинок? Безсумнівно! Caribbean Club запрошує українців трохи відволіктися від реалій сьогодення та зарядитися позитивною енергетикою на виставах, концертах та різдвяних вечорах. Інформатор надає анонс подій у клубі на два місяці.

21, 24 та 28 грудня, 4, 11, 14, 18, 21 та 25 січня: вистави театру-студії імпровізації «Чорний квадрат»

Відомий театр «Чорний квадрат» радує глядачів протягом всіх років незалежності України. Його комедійні вистави не тільки розважають, а й змушують замислитися про справжні цінності життя. Щосереди та щосуботи глядачі можуть впізнати власний досвід в комічних сюжетах вистав, адже вони про кохання, секс та дружбу звичайних людей.

Графік найближчих вистав:  21 грудня – «Topless. Все включено!», 24 грудня – «Новорічний кекс», 28 грудня – «Подарунок треба заслужити», 4 січня – «Topless. Все включено!»,   11 січня – «Шукаю чоловіка на кожен день»,   14 січня – «Кава похапцем або сніданок у наручниках»,   18 січня – «Хто кого хоче…?»,  21 січня – «6 соток пристрасті або дачні сексуальні історії» та 25 січня – «21 хвилина до та після сексу або перебір горить». Вистави виконуються українською мовою. Опис кожної вистави можна знайти на сайті

Куди піти у Києві: вистави, концерти та шоу Caribbean Club  у грудні та січні 1

26 грудня та 8 січня: вистава «Саквояж» від Театру Танцю Форсайт 

Відомий Український Театр Танцю Форсайт запрошує всіх поціновувачів сценічного мистецтва поринути в калейдоскоп захопливих вражень та феєричних емоцій. Оригінальна історія двох світів: чорно-білого та кольорового, передана стильною та чуттєвою хореографію, від якої неможливо відірвати очей. На гостей чекають карколомні, видовищні трюки від артистів циркового мистецтва, сильні вокальні партії та мультимедійні ефекти.

Виставу «Саквояж» бачили в Німеччині, Туреччині, Казахстані, Шотландії, Бразилії, Естонії, Швеції, Фінляндії,  Італії. А 26 грудня та 8 січня її побачить Україна. За 6 років існування хореографія та трюки були вдосконалені до ідеалу і виступ артистів по праву щоразу отримує шалені овації. «Саквояж» змінився і глядачів запрошують оцінити новинки або познайомитись з виставою.  

Куди піти у Києві: вистави, концерти та шоу Caribbean Club  у грудні та січні 2

27 грудня: Merry Swinging Christmas від Aniko Dolidze Big Band

Провідні джазові музиканти України на чолі з чарівною Аніко Долідзе запрошують у різдвяну подорож. Їхня програма Merry Swinging Christmas перенесе гостей концерт-холу з воєнного Києва у дивовижний світ свінгу. 

Сімнадцять інструменталістів та солістка і бренд-лідер проєкту Аніко Долідзе знову зустрінуться на сцені заради головної мети своєї творчості – дарувати радість слухачам. У програмі концерту пролунають пісні A Christmas Song, Jingle bells, Santa Claus is coming to town та інші в класичних свінгових аранжуваннях, а також хіти Оркестру Глена Міллера з трофейного кіно «Серенада Сонячної долини», які стали символами Нового року та Різдва.

29 грудня: концерт різдвяної музики Френка Сінатри

Чи можуть бути різдвяні свята без пісень Френка Сінатри? Його творчість протягом багатьох десятиліть дарує естетичну насолоду та позитивні емоції слухачам всього світу. Композиції Сінатри можна впізнати з перших нот, адже вони звучать скрізь під час зимових свят. І цього року лунатимуть попри війну і спробу вкрасти в українців радість до життя.

Найкраще рішення для отримання гарного настрою – 29 грудня відвідати концерт різдвяної музики Френка Сінатри у виконанні віртуозних майстрів своєї справи – колективу Bobeen 4tet feat P Pigura. В цей вечір на сцені виступатимуть п’ять талановитих музикантів, щоб подарувати гостям довгоочікувані передноворічні емоції. 

Куди піти у Києві: вистави, концерти та шоу Caribbean Club  у грудні та січні 3

30 грудня, 13 та 20 січня: вар’єте-шоу «Рояль» з Lida Lee

Захопливе шоу для дорослих «Рояль», спеціальною гостею якого стала українська співачка та засновниця волонтерського штабу Lida Lee, щотижня дарує гостям Caribbean Club вечір естетичної насолоди. 

Вар’єте «Рояль» – це синергія музичних перформансів та витонченої сексуальності. Затишна атмосфера, зручне крісло, келих ароматного вина та яскраве шоу у кращих традиціях кабаре. Окрема насолода – це виконання відомих мелодій в оригінальному аранжуванні від знаного українського музиканта та композитора Олексія Боголюбова. А постановка хореографії від українських танцівниць, учасниць проєктів «Танцюю для тебе» та «Танці з зірками» – Анни Паламарчук, Катерини Тришиної та Світлани Черниш, вразить своєю майстерністю.

Куди піти у Києві: вистави, концерти та шоу Caribbean Club  у грудні та січні 4

В закладі встановлений генератор, тож вимкнення електроенергії не завадить продовжувати насолоджуватися подіями. А у разі повітряної тривоги гості можуть направитися до найближчого бомбосховища, зазначеного на карті

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.