Водіїв просять не виїжджати в місто: у Києві прибирають сніг 4767 працівників та 397 одиниць техніки

Водіїв просять не виїжджати в місто: у Києві прибирають сніг 4767 працівників та 397 одиниць техніки

У четвер, 15 грудня, у зв’язку із погіршенням погодних умов на вулиці Києва вже виведено 289 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор» і 467 дорожників у складі бригад із ручного прибирання.

Про це розповідає Інформатор з посиланням на КМДА.

Сніг, що посилився зранку в Києві, на прибудинкових територіях наразі прибирають 3,5 тисячі працівників і 53 одиниці техніки керуючих компаній. Окрім цього, близько 800 працівників і 55 одиниць техніки «зеленбудів» розчищають території парків і скверів. При цьому для попередження виникнення ожеледиці зеленбудівці використали 7,5 тонни протиожеледної суміші.

«Київавтодор» закликає водіїв, за можливості, надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби. Наполегливо просимо водіїв не виїжджати на власних авто у місто та не створювати затори, оскільки це провокує зупинку снігоприбиральної техніки і машин екстрених служб. А також не паркувати машини на узбіччях доріг, щоб не заважати дорожникам оперативно розчищати сніг.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.