Кияни отримають нові платіжки від YASNO: що змінилось в рахунку за електроенергію

Кияни отримають нові платіжки від YASNO: що змінилось в рахунку за електроенергію

З грудня 2022 паперові рахунки за спожиту електроенергію від YASNO кияни отримуватимуть у новому форматі. Більш зрозумілий, без зайвої інформації, лише детальна інформація щодо нарахувань.

Як зауважив постачальник, вони продовжують спрощувати процеси та вдосконалювати сервіси для зручності клієнтів. Передає Інформатор.

Рахунок за електроенергію, як і раніше, доступний також  в онлайн-форматі в Особистому кабінеті та у мобільному застосунку.

Які саме дані є у рахунку і на що варто звертати увагу

Щоб уникнути непорозумінь і сплачувати кошти на правильний рахунок, за вірними реквізитами та розуміти чому сума до сплати саме така, а не інша, у рахунку YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») розміщена уся необхідна інформація для клієнтів, а саме:

  • інформація про рахунок, постачальника та клієнта
  • форма для внесення клієнтами актуальних показань на дату сплати рахунка
  • показання лічильника, отримані постачальником від ОСР та діючий тариф
  • детальна інформація щодо розрахунків
  • ЕІС-код (код комерційного обліку) та адреса сайту постачальника
  • QR-код – посилання на електронну форму оплати рахунка.

Ознайомитись детальніше з візуальною розшифровкою рахунка клієнти можуть на сайті YASNO за посиланням: https://yasno.com.ua/oplata.

Кияни отримають нові платіжки від YASNO: що змінилось в рахунку за електроенергію 1

Нагадуємо, сплачувати рахунок за спожиту електроенергію необхідно до 20 числа щомісяця. Робити це зручно через онлайн-сервіси YASNO: Особистий кабінет, мобільний застосунок, сайт, чатботів у Viber та Telegram.

Вчасні платежі сьогодні дозволяють енергетикам продовжувати тримати енергетичний фронт та максимально швидко відновлювати пошкоджені мережі і повертати до домівок українців світло.

У Києві наразі діють оновлені графіки стабілізаційних відключень. Вони враховують поточну складну ситуацію в енергосистемі після останніх масованих обстрілів.

Нагадаємо, за посиланням є перелік адрес з постійно працюючими:

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.