У Києві спорткомплекс Протасів Яр відкрив гірськолижний сезон: графік роботи та ціни

У Києві спорткомплекс Протасів Яр відкрив гірськолижний сезон: графік роботи та ціни

Сезон 2022-2023 у гірськолижному комплексі Протасів Яр вже розпочався. Працює малий схил, прокат спорядження, школа Protasiv School, ресторан ДоSki та наш оновлений фудкорт.

Передає Інформатор з посиланням на офіційний сайт Протасів Яру.

Деякі важливі моменти роботи у цьому сезоні:

  • комплекс працюватиме з 10:00 до 21:00, каса з 10:00 до 20:30.
  • Вартість абонемента на 2 години складатиме у будні дні - 300 гривень, у вихідні та святкові дні - 400 гривень, вихід на сніг (на 4 години перебування) - 100 гривень, 1 підйом (великий та малий витяг) у будні дні - 30 гривень, у вихідні та святкові дні - 40 гривень.
  • Оновлено тарифи на прокат спорядження

У Києві спорткомплекс Протасів Яр відкрив гірськолижний сезон: графік роботи та ціни 1

У зв'язку з комендантською годиною нічні катання поки що не плануються. Для проходу на комплекс потрібно мати придбаний SKIPASS вартістю 20 гривень. SKIPASS минулого року також продовжують діяти. Продажі сезонних абонементів тимчасово не здійснюються. У випадку відключень електроенергії адміністрація буде забезпечувати роботу комплексу з використанням генераторів.

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.