У Києві з родини забрали 4-місячного малюка, якого утримували в жахливих умовах

У Києві з родини забрали 4-місячного малюка, якого утримували в жахливих умовах

У Києві соцпрацівники та поліцейські вилучили 4-місячного малюка з неблагополучної родини. Патрульні поліцейські виявили у квартирі безлад та антисанітарію, що загрожувало життю та здоров’ю хлопчика. Дитину доставили до медичного закладу для відповідного огляду.

До поліції Києва надійшло повідомлення від мешканців будинку на вулиці Сергія Берегового про те, що у їх сусідів постійно плаче дитина та за нею не доглядають. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

У квартирі, на яку скаржаться сусіди, проживає жінка із 4-місячною дитиною. Перевіривши умови проживання поліцейські разом із соцпрацівниками виявили занедбану оселю із непридатними умовами для проживання немовляти. В квартирі був бруд, сморід, антисанітарія та розкидані речі.

Дитину соцпрацівники та поліцейські вилучили й доставили до медичного закладу для проведення перевірки стану здоров’я. На мати ж малюка працівники поліції склали адміністративний матеріал за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення та попередили про кримінальну відповідальність.

У Києві з родини забрали 4-місячного малюка, якого утримували в жахливих умовах 1
У Києві з родини забрали 4-місячного малюка, якого утримували в жахливих умовах 2
У Києві з родини забрали 4-місячного малюка, якого утримували в жахливих умовах 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.