У Києві просять водії не виїжджати в місто: снігопад прогнозують до вечора

У Києві просять водії не виїжджати в місто: снігопад прогнозують до вечора

Середа, 7 грудня, почалась з опадів. Синоптики зазначають, що помірний снігопад прогнозують до вечора. Дорожники продовжують прибирання снігу та обробку вулиць протиожеледними засобами: працює 94 одиниці спецтехніки та 115 працівників бригад з ручного прибирання.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на  КК «Київавтодор».

Протягом дня кількість техніки і працівників буде збільшено. Прибудинкові території прибирають від снігу працівники та техніка керуючих компаній.

"Просимо водіїв без нагальної потреби не виїжджати під час снігопадів на приватних авто та не створювати заторів, адже в них стоїть і снігоприбиральна техніка. Нагадуємо, що автівки необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб", - просять в комунальній корпорації.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.