У ліфтах Києва встановлять 5000 екстрених боксів допомоги

У ліфтах Києва встановлять 5000 екстрених боксів допомоги

Представники бізнесу разом із німецьким партнером та у співпраці зі столичною владою організували благодійну ініціативу щодо розміщення в ліфтах багатоповерхівок екстрених боксів допомоги.

Усього було зібрано 5000 боксів, які вже найближчим часом зусиллями Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА будуть розміщені в будинках, що найчастіше підпадають під стабілізаційні та екстрені вимкнення світла і де існує найбільший ризик застрягти в підйомниках. Повідомляє Інформатор з посиланням на КМДА.

До складу кожного боксу входять вологі рушники, сухі серветки, пакети для сміття, печиво, вода, одноразові стаканчики, а також заспокійливе.

Вміст боксів забезпечили корпорація «Біосфера» та школа німецької мови StartDeutsch Schule.

Ініціатори сподіваються, що такі бокси турботи підтримають мешканців міста, які опинилися у ліфтах під час їхньої екстреної зупинки.

Водночас нагадуємо, що рятувальники закликають не користуватись ліфтами під час стабілізаційних відключень електроенергії у будинку. Але що робити, якщо ви застрягли - дивитись тут.

У ліфтах Києва встановлять 5000 екстрених боксів допомоги 1
У ліфтах Києва встановлять 5000 екстрених боксів допомоги 2
У ліфтах Києва встановлять 5000 екстрених боксів допомоги 3

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, ав також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.