У Києві біля Музею історії встановили мінікопію головної новорічної ялинки 2023

У Києві біля Музею історії встановили мінікопію головної новорічної ялинки 2023

Вже сьогодні, 1 грудня, у Києві можна побачити - якою буде новорічна ялинка 2023 на Софійській площі.

Біля Музею історії Києва, що на вулиці Богдана Хмельницького, 7, встановили мінікопію головної новорічної ялинки із тризубом на верхівці. Про це повідомляє Інформатор.

“Ялинка 2023 прикрашена синьо-жовтими кульками та загорнута у жовто-сині вогники, біля її основ встановленя янголи-охоронці, а на самій верхівці сяє золотий тризуб”, – розповіли в музеї.

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Нагадаємо, що в Києві щороку планують виставляти мініатюрну копію головної ялинки незадовго до її встановлення у центрі міста. Після завершення свят копія ялинки разом з іграшками буде передаватись на зберігання Музею історії Києва. З часом музей планує влаштовувати виставки-ретроспективи з новорічними ялинками Києва, наприклад, за останні 10 років.

Цьогоріч на Софійській площі встановлять втричі нижчу ялинку. Замість зірки буде герб, а гірлянди замінять на енергозберігаючі.

Більше новин про зимові канікули та свята читайте за тегом – Новий рік 2023.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.