На Київщині лісовоз зіткнувся з вантажівкою: водій IVECO загинув на місці

На Київщині лісовоз зіткнувся з вантажівкою: водій IVECO загинув на місці

В Бучанському районі сталася смертельна автопригода за участю лісовоза та вантажівки. Водій авто «IVECO» загинув на місці події.

29 листопада, близько 20 години, поліцейські Бучанського управління поліції спільно з екіпажем патрульної поліції Чайок прибули на виклик про дорожньо-транспортну пригоду на 59 кілометрі траси Київ — Ковель. Аварія сталася за участю лісовоза та вантажівки. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

Правоохоронці встановили, що відбулось зіткнення між сідловим тягачем «DAF», під керуванням 39-річного жителя Київщини, та вантажним авто «IVECO», під керуванням 29-річного мешканця Львівщини. Останній, в результаті ДТП, загинув на місці.

За попередніми даними, вантажівку занесло через несприятливі погодні умови та слизьке покриття дороги, у результаті чого відбулося зіткнення.

За фактом ДТП слідчі розпочали досудове розслідування [ч. 2 ст. 286 ККУ].

Поліція Київщини вкотре попереджає: шановні водії, дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та Правил дорожнього руху! Утримайтесь від поїздок на власних авто під час погіршення погодних умов!

На Київщині лісовоз зіткнувся з вантажівкою: водій IVECO загинув на місці 1
На Київщині лісовоз зіткнувся з вантажівкою: водій IVECO загинув на місці 2
На Київщині лісовоз зіткнувся з вантажівкою: водій IVECO загинув на місці 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.