У Києві під час сварки чоловік ножем вдарив рідного брата: потерпілий помер у швидкій

У Києві під час сварки чоловік ножем вдарив рідного брата: потерпілий помер у швидкій

У ході конфлікту після розпиття алкоголю чоловік наніс своєму рідному братові смертельні поранення у шию та живіт. Слідчі розпочали кримінальне провадження та повідомили затриманому про підозру. Фігуранту загрожує до 15-ти років за ґратами.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Ушакова біля одного з під’їздів знаходиться чоловік із пораненнями, схожими на ножові. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Під час реанімаційних дій потерпілий помер у кареті швидкої.

Зайшовши до квартири потерпілого, правоохоронці виявили там його брата, обличчя та одяг якого були у крові. З’ясувалося, що чоловіки розпивали алкогольні напої, після чого між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Тоді зловмисник схопив ніж та вдарив ним родича у шию та декілька разів у живіт.

Потерпілий встиг вибігти на вулицю та попросити про допомогу, а брат в цей час ліг спати.

Раніше судимого за крадіжки та порушення правил адміністративного нагляду киянина, 1965 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З квартири слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину, а саме ніж зі слідами бурого кольору, який направили на експертизу.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Наразі під процесуальним керівництвом Святошинської окружної прокуратури фігуранту повідомлено про підозру та найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

У Києві під час сварки чоловік ножем вдарив рідного брата: потерпілий помер у швидкій 1
У Києві під час сварки чоловік ножем вдарив рідного брата: потерпілий помер у швидкій 2
У Києві під час сварки чоловік ножем вдарив рідного брата: потерпілий помер у швидкій 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.