У Києві ДТЕК тепер буде повідомляти про тип відключення електроенергії: де первірити

У Києві ДТЕК тепер буде повідомляти про тип відключення електроенергії: де первірити

У сервісі графіків поточних відключень, розміщеному на сайті ДТЕК Київські електромережі, кияни зможуть дізнатися про тип відключення, який застосовується за конкретною адресою на даний момент, та зрозуміти орієнтовний час відновлення електропостачання.

Завдяки сервісу клієнти компанії отримають інформацію про причину відсутності електроенергії – аварію, планові роботи або стабілізаційні/екстрені відключення. Також буде зрозуміло, коли потенційно може закінчитися відключення, якщо це відключення – стабілізаційне, аварійне чи для планових ремонтів. Передає Інформатор з посиланням на ДТЕК.

Пошук на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергії?» дасть змогу отримати інформацію про:

  • Локальні аварійні або планові відключення на електромережах ДТЕК Київські електромережі. Після введення адреси у вікні пошуку клієнт отримає інформацію про наявність локального відключення та часовий орієнтир відновлення постачання електроенергії.
  • Стабілізаційні відключення. Для цього у вікні пошуку введіть свою адресу та отримайте орієнтовний графік відключень, який застосовується тільки при розпорядженні НЕК Укренерго.
  • Екстрені відключення. Вони відбуваються без графіків, коли у НЕК Укренерго виникає потреба додатково збалансувати енергосистему. Під час екстрених відключень світло може бути відсутнє невизначений час. Також, під час дії екстрених відключень інформація щодо поточних відключень за адресою може відображатись із затримкою, а час поновлення електропостачання може подовжуватися на невизначений термін.

Інформація про наявність екстрених чи локальних аварійних або планових відключень буде оновлюватися раз на 30 хвилин. Сервіс знаходиться в стадії постійного вдосконалення, тому просимо поставитися з розумінням до можливих поодиноких затримок відображення поточних відключень.

Якщо світло відсутнє, однак за вашою адресою не застосовується планове, стабілізаційне чи екстрене відключення, повідомити про це можна через зручні онлайн-канали – чат-бот у Telegram та Viber та нашу сторінку Facebook.

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.